Onze zalen

Sfeervol en gezellige locatie.

Aan de rand van ´t Gooi in Eemnes op een steenworp afstand van knooppunt A1-A27 ligt het klassieke Grandcafé Eemland. Door de centrale ligging van Grandcafé Eemland leent deze accommodatie zich bij uitstek voor uw bruiloft, evenement, vergadering, conferentie en training.

Grandcafé Eemland beschikt over drie vergaderzalen, parkeergelegenheid en twee mooie buitenterrassen. Daarnaast beschikken wij over een gemoedelijk restaurant waar u en uw gasten kunnen borrelen, lunchen en dineren. Onze zalen bieden ruimte voor 10 tot 300 gasten. Bij mooi weer kan een deel van ons terras betrokken worden bij de grootste zaal “Het Koetshuys”.

Wij hebben voor u diverse voorbeeld arrangementen samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om de arrangementen uit te bereiden naar uw wensen. Ons team staat klaar voor al uw wensen en zal er alles aan doen om uw vergadering of bijeenkomst succesvol te laten verlopen.

Een persoonlijk gesprek vooraf, om de accommodatie te bekijken en alle wensen tot in detail met u door te spreken, bevelen wij aan. Het vormt de beste garantie voor uw verwachtingen en verloop van uw opdracht. Wilt u er zeker van zijn dat de locatie op uw gewenste datum beschikbaar is dan willen wij u adviseren tijdig te reserveren. Het team van Grandcafé Eemland staat voor informatie dagelijks klaar en u kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.

trouwlocaties

Bruiloft arrangementen

Grandcafe Eemland

Diner arrangementen

arrangementen Eemnes

Feest arrangementen

zalen arrangementen Eemnes

High Tea

high tea Eemnes

Drank arrangementen

arrangementen Eemnes

Kraamfeest arrangement

kraamfeest Eemnes

Receptie arrangementen

arrangementen Eemnes

Brunch arrangementen

brunch eemnes