Onze zalen

Grandcafé Eemland beschikt over 3 mooie, luxe zalen voor belangrijke gebeurtenissen als partijen, huwelijksfeesten, vergaderingen, congressen en dergelijke. Dit vergt een zorgvuldige voorbereiding. Wij laten bij Grandcafé Eemland niets aan het toeval over.

Een persoonlijk gesprek vooraf, om de accommodatie te bekijken en alle wensen tot in detail met u door te spreken, bevelen wij aan. Het vormt de beste garantie voor uw verwachtingen en verloop van uw opdracht.

Wilt u er zeker van zijn dat de locatie op uw gewenste datum beschikbaar is dan willen wij u adviseren tijdig te reserveren. Het team van Grandcafé Eemland staat voor informatie dagelijks klaar en u kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.

trouwlocaties

Het Koetshuys

Deze riante zaal, gelegen aan de achterkant van het Grandcafé op de begane grond, kan zich helemaal vormen naar uw wensen, heeft eigen barfaciliteiten en zo gewenst een dansvloer. Tevens kunnen bij mooi weer de deuren naar het terras worden geopend om de buitenruimte bij uw gelegenheid te betrekken en beschikt de zaal over een eigen entree vanaf het parkeerterrein. Gelegen aan het Koetshuys bevind zich een rookruimte.

Van geheel verzorgde receptie tot spetterend feest, en van uitgebreid diner voor groepen tot prachtige presentaties. De zaalopstelling kent vele varianten en wordt bepaald door doel van vergaderingen, evenementen en partijen. Dit vind altijd plaats in overleg met de gast.

Mogelijkheden van het Koetshuys

feest/ receptie tot 280 personen.
diner tot 140 personen.
vergadering/ presentatie tot 150 personen

De Bovenzaal

De Bovenzaal van Grandcafé Eemland, gelegen op de verdieping aan de achterzijde en bereikbaar met een centrale trap, heeft een geheel eigen karakter. Hier treft u alle gewenste faciliteiten voor vergaderingen, recepties, diners, aangeklede borrel en high tea. Voor een vlotte catering onafhankelijk van het Grandcafé, beschikt ook deze verdieping over eigen barfaciliteiten.

Door het besloten gevoel van De Bovenzaal blijft elke gelegenheid persoonlijk.

Mogelijkheden van de Bovenzaal

feest/ receptie tot 80 personen.
diner tot 60 personen.
vergadering/ presentatie tot 70 personen

De Raadzaal

Dit intieme zaaltje leent zich perfect om te kunnen vergaderen in alle rust en privacy. Daarnaast is het met zijn authentieke uitstraling een uitermate geschikte ruimte voor besloten lunch, high tea, borrel of diner.

Mogelijkheden van de Raadzaal

borrel/ receptie tot 30 personen.
diner tot 20 personen.
vergadering/ presentatie tot 20 personen