Diner & buffet arrangement

Wilt u een groter gezelschap uitnodigen om bij Grandcafé Eemland te komen eten? Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst met het samenstellen van een dinermenu of buffet en maken graag een afspraak om vrijblijvend voor u persoonlijk een offerte op te stellen.

Bijgaand geven wij u enige suggesties, dit is slechts een deel van alle mogelijkheden die er zijn.

Grandcafé Eemland beschikt over twee zalen, restaurant en twee terrassen. Ons ‘achterterras’ en onze zalen zijn voor u exclusief te reserveren.

Wij ontvangen u graag om alle mogelijkheden te laten zien en uw wensen te bespreken. Wij stellen geheel vrijblijvend een offerte naar uw wensen op.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Grandcafé Eemland.

  • Prijzen buffetten per persoon gebaseerd op minimaal 20 personen
  • Prijzen menu’s per persoon gebaseerd op minimaal 10 personen

Diner menu Grandcafé Eemland

De prijs van dit menu is gebaseerd op minimaal 10 personen

Romige tomatensoep
Met stokbrood
Of
Klassieke Franse uiensoep
Rijkelijk gevuld onder een oude kaas crouton

Saté van kippendijen
Gemarineerde kippendijen met gebakken rijst , knapperige uitjes en kroepoek
Of
Zalm
Op de huid gebakken geserveerd seizoen groente en Oosterse boter

Koffie of thee
Met huisgemaakte zoete lekkernijen

  • Standaard € 27,50 per persoon exclusief dranken
  • All-inclusief €40,00 per persoon 2 ½ uur durend
  • All-inclusief €43,50 per persoon 3 uur durend
  • All-inclusief €49,50 per persoon 4 uur durend

*All-in arrangement is inclusief Hollands drankenassortiment en als afsluiting koffie/thee.

Diner menu uitgebreid

De prijs van dit menu is gebaseerd op minimaal 10 personen

Carpaccio Grandcafé Eemland
Dun gesneden rundermuis met truffeldressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
Of
Pittige gamba’s
Geserveerd in hete olie met knoflook en wit stokbrood
Of
Salade geitenkaas
Warme geitenkaas met uitgebakken spek, geroosterde pompoen, pompoenpitten, rode ui en honing mosterd dressing (kan ook vegetarisch)

Hollandse kogelbiefstuk
gebakken met champignons, uitjes en geserveerd met rode wijnsaus
Of
Zalm
Op de huid gebakken geserveerd seizoen groente en Oosterse boter
Of
Portobello
Met spinazie en geitenkaas op pommes duchesse geserveerd met roquefortsaus

Dame Blanche
Vanille ijs geserveerd met slagroom en chocoladesaus
Of
Crème bruleé
Op klassieke wijze met vanille

  • Standaard € 33,50 per persoon exclusief dranken
  • All-inclusief €46,50 per persoon 2 ½ uur durend
  • All-inclusief €49,50 per persoon 3 uur durend
  • All-inclusief €55,50 per persoon 4 uur durend

*All-in arrangement is inclusief Hollands drankenassortiment en als afsluiting koffie/thee.