Vind jij het leuk om een uitdagend potje poker te spelen? Speel dan mee met pokerkampioenschap van Eemnes. Wij organiseren jaarlijks het Pokerkampioenschap van Eemnes bij ons in het Grandcafé.

In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij sinds 2018 dit laagdrempelige en recreatieve toernooi. Iedereen vanaf 18 jaar en ouder die het leuk vindt om te pokeren kan meedoen. Weet jij je te kronen tot de pokerkampioen van Eemnes en de bokaal mee naar huis te nemen?

Word jij de nieuwe pokerkampioen van Eemnes?

Deelname kan vanaf 18 jaar en kost slechts €12,50. Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Holdem. Dit is de meest eenvoudige en populaire poker spelvorm die er te leren valt.

Je kan bij het pokerkampioenschap van Eemnes drie verschillende prijzen winnen. Als je bij de beste 10% eindigt win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander poker kampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale plek.

Indien je bij de beste 5% eindigt krijg je direct een plek in de halve finales. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar je kan ook een directe plek in de finale bemachtigen. Dan moet je het toernooi winnen. Indien er meer dan 80 deelnemers zijn, zal ook de nummer 2 zich direct kwalificeren voor de landelijke finale.

Om deel te nemen aan het pokerkampioenschap van Eemnes kun je je zowel online als ter plaatse inschrijven. Online inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie, zodat lange wachtrijen bij ons vermeden worden en het toernooi op tijd kan starten. Online inschrijven is daarom ook goedkoper. Online inschrijven kost slechts €12,50 en ter plaatse kost het €15,00.

Verdien een sponsorcontract tijdens de landelijke finale!

Weet jij het tot de landelijke finale te schoppen en je in de kijker te spelen? Bij de finale lopen er scouts rond die oog hebben voor  aanstormend pokertalent. De scouts letten op je pokerkwaliteiten en de keuzes die je maakt tijdens het spelen van een hand. Ben jij zo’n pokertalent? Dan maak je kans om één jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Je mag dan met het Team van ONK Poker allerlei toernooien spelen door heel Europa. Ruurd Nauta, een van de gesponsorde teamleden van ONK Poker en de teamcaptain wist in het verleden al meer dan €40.000,- aan prijzengeld te winnen!

Online oefenen

Wil je graag nog even oefenen voordat je de strijd aangaat met de andere spelers tijdens het Pokerkampioenschap van Eemnes? Als je veel oefent zal dat je spel ten goede komen, je kunt bijvoorbeeld via bepaalde websites online poker spelen. Op deze websites speel je tegen pokerspelers uit de hele wereld, gewoon op je computer of een ander device. Het is vaak gratis om online poker te spelen, dit maakt het oefenen dus nog leuker en aantrekkelijker.

Professioneel pokerspeler worden?

Om een professioneel pokerspeler te worden dien je veel toernooien te spelen om zoveel mogelijk ervaring en knowledge te krijgen over het pokerspelletje. Professioneel pokerspelers zijn mensen die hun geld vooral verdienen met poker. Deze spelers zijn erg goed en geraffineerd en worden vaak gesponsord door online pokerrooms. Welke (amateur)pokeraar droomt er nou niet van om te schitteren tijdens een groot toernooi? Een voorbeeld van een Nederlander die veel geld heeft gewonnen met poker is Mathijs Jonkers. Hij is organisator van het ONK Poker, maar is door het vele oefenen en spelen een poker pro geworden. In 2017 werd hij 3e Bij de World Series of Poker Europe (EK Poker). Tijdens dit toernooi wist hij bijna een half miljoen aan prijzengeld te winnen!

Inschrijven voor het Pokerkampioenschap van Eemnes

Het aankomende pokerkampioenschap wat gaat plaatsvinden in Eemnes is op woensdagavond 17 april. Dit toernooi zal om 19:00 starten, je kunt je al drie kwartier van te voren aanmelden en jezelf voorzien van een drankje. Het is raadzaam om je online in te schrijven voor deze voorronde, dit voorkomt wachtrijen en zal ervoor zorgen dat het toernooi op tijd kan starten.

Online inschrijven is daarom ook goedkoper. Online inschrijven kost slechts €12,50 en ter plaatse kost het €15,00.  Je kunt je eenvoudig inschrijven via onderstaande link:

https://www.onkpoker.nl/pokertoernooi-eemnes