Onze zalen

Reserveer een zaal of compleet arrangement in een van onze zalen. Wij hebben ruime ervaring in het faciliteren van huwelijken, feesten, vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten.

Grandcafé Eemland beschikt over drie zalen, parkeergelegenheid en twee mooie buitenterrassen. Daarnaast beschikken wij over een gemoedelijk restaurant waar u en uw gasten kunnen borrelen, lunchen en dineren. Onze zalen bieden ruimte aan 10 tot 300 gasten. Bij mooi weer kan een deel van ons terras betrokken worden bij de grootste zaal “Het Koetshuys”.

Een persoonlijk gesprek vooraf bevelen wij altijd aan. Dan kunt u ons restaurant en de zalen bekijken en alle wensen worden besproken.

Het koetshuys

Deze riante zaal, gelegen aan de achterkant van het Grandcafé op de begane grond, kan zich helemaal vormen naar uw wensen, heeft eigen barfaciliteiten en zo gewenst een dansvloer. Tevens kunnen bij mooi weer de deuren naar het terras worden geopend om de buitenruimte bij uw gelegenheid te betrekken en beschikt de zaal over een eigen entree vanaf het parkeerterrein. Gelegen aan het Koetshuys bevind zich een rookruimte.

Van geheel verzorgde receptie tot spetterend feest, en van uitgebreid diner voor groepen tot prachtige presentaties. De zaalopstelling kent vele varianten en wordt bepaald door doel van vergaderingen, evenementen en partijen. Dit vind altijd plaats in overleg met de gast.

MOGELIJKHEDEN VAN HET KOETSHUYS

FEEST/ RECEPTIE TOT 280 PERSONEN.
DINER TOT 140 PERSONEN.
VERGADERING/ PRESENTATIE TOT 150 PERSONEN

De raadzaal

Dit intieme zaaltje leent zich perfect om te kunnen vergaderen in alle rust en privacy. Daarnaast is het met zijn authentieke uitstraling een uitermate geschikte ruimte voor besloten lunch, high tea, borrel of diner.

MOGELIJKHEDEN VAN DE RAADZAAL

BORREL/ RECEPTIE TOT 30 PERSONEN.
DINER TOT 20 PERSONEN.
VERGADERING/ PRESENTATIE TOT 20 PERSONEN