Babyshower bij Grandcafe Boutique Hotel Eemland

De best geschikte locatie in omgeving Hilversum, huizen, Laren, Blaricum, Bussum, Baarn, Soest, Bunschoten Spakenburg en Eemdijk en Eemnes

Babyshower bij Grandcafe Boutique Hotel Eemland

De best geschikte locatie in omgeving' t Gooi en midden Nederland

Jouw babyshower bij Eemland

Wanneer je een babyshower wilt organiseren voor een feestelijke groep vrouwen, dan is Grandcafe Eemland de perfecte locatie. Met zijn unieke sfeer en gastvrije ambiance zorgt dit grand cafe ervoor dat jouw babyshower een onvergetelijke ervaring wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Grandcafe Eemland bevindt zich op een prachtige locatie. De omgeving straalt rust en sereniteit uit, waardoor het de ideale setting is voor een babyshower. Het grand cafe zelf is smaakvol ingericht en ademt een gezellige en warme sfeer. Je voelt je meteen thuis wanneer je binnenkomt.

Vrijblijvende offerte aanvragen
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het koetshuys

Bij Grandcafe Eemland zijn er maar liefst 3 verschillende zalen waar je uit kunt kiezen om je babyshower te vieren, of wellicht vind je het prima om tussen de andere gasten te zitten.

Elke zaal heeft zijn eigen unieke charme en kan worden aangepast aan jouw wensen. Of je nu een intieme babyshower wilt houden of juist een groot feest wilt geven, er is altijd een zaal die perfect bij jouw gezelschap past.

Mogelijkheden van het Koetshuys

  • Geschikt voor grote groepen

De Raadzaal

Dit intieme zaaltje leent zich perfect om een babyshower te kunnen vieren in alle rust en privacy. Voor de kleinere groepen en samenstellingen.

Mogelijkheden van de Raadzaal

  • Geschikt voor groepen tot 20 personen

Het restaurant

Het is mogelijk om het achterste gedeelte van ons restaurant te reserveren voor jouw babyshower. Het gedeelte is makkelijk af te schermen

Bij Grandcafe Eemland begrijpen ze dat elke babyshower uniek is en zijn eigen persoonlijke touch verdient. Daarom bieden ze verschillende pakketten aan die volledig kunnen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Of je nu alleen drankjes en hapjes wilt, of liever een compleet verzorgde high tea of brunch, bij Grandcafe Eemland is alles mogelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!