Dinnershow Eemland 2023
was
UITVERKOCHT

Tickets voor 2024?

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november was Eemlands dinnershow een groot succes. Meer dan 200 bezoekers beleefden een fantastische muzikale avond.

Hou onze pagina's in de gaten, voor de edite van volgend jaar.

Pre-registreren voor 2024

De dinnershows van Eemland

Bij onze dinnershow wordt u verrast door onze volstrekt unieke beleving. Niet alleen maken onze DJ en diverse artiesten er een onvergetelijke avond van, ook zorgt onze chef-kok met zijn team ervoor u een culinair hoogtepunt te laten beleven. De illusionist zal ook aan schuiven om het feest een verrassende dimensie te geven.

Wat kunt u verwachten van onze dinnershows

Wij verzorgen voor u een gehele avond (aankomst 19.30 uur – einde 00.00 uur) met muzikale invulling en 3-gangen keuze diner. U wordt ontvangen met een glaasje bubbels en onder het genot van een beginnend achtergrond muziekje is er een sfeervol en informeel begin van de avond. U neemt plaats aan tafel en genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Ondertussen zorgen onze artiesten voor een opbouwend feest en zal aan het einde van de avond iedereen op de stoelen staan. Wij schenken de gehele avond onbeperkt dranken aan tafel en zorgen ervoor dat het aan u niets ontbreekt.