Het beste Hotel van 't Gooi en Eemland.

Gasten beoordelen Boutique Hotel Eemland met een 9+

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer

Het boutique Hotel kent een sprankelende mix van authentieke rust, een warm interieur en krachtige fotografie. De hartverwarmende en gastvrije service van het team leidt jaarlijks tot een uitgesproken hoge waardering door gasten. Bij ons voelt u zich thuis!

Vele extra's

Het kleinschalige hotel is gevestigd aan de hoofdweg van het pittoreske Eemnes en ademt de sfeer van deze “stad”. U vind hier de mooiste suites van ’t Gooi en omstreken. In de kamers treft u een buitengewoon luxe uitrusting aan met talloze extra’s als: Espresso koffie, Lipton thee, Eemland tafelwater, wifi, rijkelijk gevulde minibar, luxe sanitaire voorzieningen, airconditioning en vloerverwarming.

De Eemland Suite

Rust en romantiek: Het interieur van onze Eemland Suite is uniek. Het is een heerlijk plekje om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Perfect voor wie rust, luxe en romantiek zoekt in een charmante, groene en weidse omgeving. De suite telt circa 55m2 en beschikt over een luxe ligbad, 2 weldadige regendouches en romantische nisjes verdeeld over een living en slaapgedeelte.

Perfect bed. De Eemland Suite beschikbt over een luxueus Hästens bed, gedekt met top kwaliteit katein dat veel comfort biedt voor een perfecte nachtrust

Arrangementen

Voor een compleet verblijf biedt Grandcafé Boutique Hotel Eemland aantrekkelijke arrangementen. Wil je een weekendje weg in 't Gooi, een romantisch Eemland of misschien wel een happy huwelijk arrangement. 

Lees snel verder