Vergaderen bij Grandcafe Boutique Hotel Eemland

De best geschikte locatie in omgeving Hilversum, huizen, Laren, Blaricum,, Bussum, Baarn, Soest, Bunschoten Spakenburg en Eemdijk

Beschikbare zalen bij Grandcafe Boutique Hotel Eemland

De best geschikte locatie in omgeving' t Gooi en midden Nederland

Beste locatie in 't Gooi om een zaal te huren

Grandcafé Boutique Hotel Eemland beschikt over twee vergaderzalen, parkeergelegenheid en twee mooie buitenterrassen. Daarnaast beschikt het over een schitterend Grandcafé waar u en uw gasten in stijl uw vergadering of meeting kunnen afsluiten met een vergaderborrel. Aansluitend kunt u overnachten in ons luxe Boutique hotel.

Ons team staat klaar voor al uw wensen en zal er alles aan doen om uw vergadering of bijeenkomst succesvol te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een persoonlijk gesprek vooraf bevelen wij altijd aan. Dan kunt u ons restaurant en de zalen bekijken en alle wensen worden besproken.

Vrijblijvende offerte aanvragen
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het koetshuys

Deze riante zaal, gelegen aan de achterkant van het Grandcafé op de begane grond, kan zich helemaal vormen naar uw wensen. Bij mooi weer kunnen de deuren naar het terras worden geopend om de buitenruimte bij uw gelegenheid te betrekken en beschikt de zaal over een eigen entree vanaf het parkeerterrein. Gelegen aan het Koetshuys bevind zich een rookruimte.

Van geheel verzorgde receptie tot spetterend feest en van uitgebreid diner voor groepen tot prachtige presentaties. De zaalopstelling gent vele varianten en wordt bepaald door het doel van vergaderingen, evenementen en partijen. Dit vindt altijd plaats in overleg met de gast.

Mogelijkheden van het Koetshuys

  • Vergadering/presentatie tot 150 personen
Vrijblijvende offerte aanvragen
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De Raadzaal

Dit intieme zaaltje leent zich perfect om te kunnen vergaderen in alle rust en privacy. Voor kleinere groepen en samenstellingen

Mogelijkheden vande Raadzaal

  • Vergadering/presentatie tot 20 personen
Vrijblijvende offerte aanvragen
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!