Dinnershow in 't Gooi - Een unieke beleving voor al uw gasten

De beste locatie voor uw bedrijfsfeest, familieavond, jubileumfeest in omgeving Hilversum, huizen, Laren, Blaricum, Bussum, Baarn, Soest, Bunschoten Spakenburg en Eemdijk

Een bijzondere avond voor uw feestelijke gelegenheid

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw bedrijfsfeest, familieavond, jubileumfeest of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de aanleiding voor het feest ook is, onze Eemland dinnershow geeft u alle ingrediënten voor een bijzondere avond uit.

De dinnershows van Eemland

Bij onze dinnershow worden uw gasten verrast door onze volstrekt unieke beleving. Niet alleen maken onze DJ en diverse artiesten er een onvergetelijke avond van, ook zorgt onze chef-kok met zijn team ervoor u een culinair hoogtepunt te laten beleven. Daarnaast kunnen wij optioneel geheel naar uw wensen een illusionist aan laten schuiven om het feest een verrassende dimensie te geven.

Wat kunt u verwachten van onze dinnershow

Wij verzorgen voor u een gehele avond (aankomst 19.30 uur – einde 00.00 uur) met muzikale invulling en 3-gangen keuze diner. Uw gasten worden ontvangen met een glaasje bubbels en onder het genot van een beginnend achtergrond muziekje is er een sfeervol en informeel begin van de avond. Uw gasten nemen plaats aan tafel en genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Ondertussen zorgen onze artiesten voor een opbouwend feest en zal aan het einde van de avond iedereen op de stoelen staan. Wij schenken de gehele avond onbeperkt dranken aan tafel en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Reserveren of informatie aanvragen

Wilt u informatie over onze unieke dinnershow Eemland? Neem dan contact met ons op via info@grandcafe-eemland.nl of vul via onderstaande link ons offerte formulier in en wij zullen u spoedig voorzien van een vrijblijvende offerte naar uw wensen.

Neem contact op via het aanvraagformulier 
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!