Zaal verhuur mogelijkheden bij Grandcafé Eemland

Huur een zaal voor een vergadering, presentatie, receptie, trouwerij, condoleance, feest of evenement. Zakelijk of prive.

Beste locatie in 't Gooi om een zaal te huren

Reserveer een zaal of compleet arrangement in een van onze zalen. Wij hebben ruime ervaring in het faciliteren van huwelijken, feesten, vergaderingen, congressen, condoleance, recepties, verjaardagen en andere bijeenkomsten.

Grandcafé Eemland beschikt over drie zalen, parkeergelegenheid en twee mooie buitenterrassen. Daarnaast beschikken wij over een gemoedelijk restaurant waar u en uw gasten kunnen borrelen, lunchen en dineren. Onze zalen bieden ruimte aan 10 tot 300 gasten. Bij mooi weer kan een deel van ons terras betrokken worden bij de grootste zaal “Het Koetshuys”.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een persoonlijk gesprek vooraf bevelen wij altijd aan. Dan kunt u ons restaurant en de zalen bekijken en alle wensen worden besproken.

Vrijblijvende offerte aanvragen via de mail 
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het koetshuys

Deze riante zaal, gelegen aan de achterkant van het Grandcafé op de begane grond, kan zich helemaal vormen naar uw wensen. De zaal heeft een eigen barfaciliteit en zo gewenst een dansvloer. Tevens kunnen bij mooi weer de deuren naar het terras worden geopend om de buitenruimte bij uw gelegenheid te betrekken en beschikt de zaal over een eigen entree vanaf het parkeerterrein. Gelegen aan het Koetshuys bevind zich een rookruimte.

Van geheel verzorgde receptie tot spetterend feest en van uitgebreid diner voor groepen tot prachtige presentaties. De zaalopstelling gent vele varianten en wordt bepaald door het doel van vergaderingen, evenementen en partijen. Dit vindt altijd plaats in overleg met de gast.

Mogelijkheden van het Koetshuys

  • Feest/receptie tot 280 personen.
  • Diner tot 140 personen
  • Vergadering/presentatie tot 150 personen
Vrijblijvende offerte aanvragen
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De Raadzaal

Dit intieme zaaltje leent zich perfect om te kunnen vergaderen in alle rust en privacy. Daarnaast is het met zijn authentieke uitstraling een uitermate geschikte ruimte voor besloten lunch, high tea, borrel of diner.

Mogelijkheden vande Raadzaal

  • Borrel/receptie tot 30 personen.
  • Diner tot 20 personen
  • Vergadering/presentatie tot 20 personen
Vrijblijvende offerte aanvragen
En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Feest arrangement

Zakelijke dinnershow

Diner en buffet

High Tea & Brunch

Zalenverhuur