Bekijk de beste mogelijkheden voor uw groep of gezelschap

Grandcafé Boutique Hotel Eemland

Groepen

Voor groepen vanaf 12 personen hebben wij een speciale menukaart. Wilt u reserveren? 

Neem contact met ons op: 035-5315864 

Opzoek naar een groepen arrangement?

High Tea / Brunch arrangement

Diner & Buffet arrangement

Eigen zaal reserveren

Bekijk de Feest arrangementen

Gastronomie Grandcafé Eemland

De chef-kok met zijn team verzorgd op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw hapjes en diner. Het team laat zich ondermeer inspireren door de seizoenen met hun specifieke kenmerken, resulterend in een wisselende kaart met grote variatie aan verfijnde gerechten.

In ons Grandcafé verzorgen wij voor uw groep in overleg een samengestelde arrangement.

Zorgvuldige voorbereiding

Belangrijke gebeurtenissen als partijen, huwelijksfeesten, vergaderingen en dergelijke vergen een zorgvuldige voorbereiding. Wij laten bij Grandcafé Boutique Hotel Eemland niets aan het toeval over.

U bent van harte welkom om in een persoonlijk gesprek vooraf de accommodatie te bekijken en alle wensen tot in detail door te spreken. Het vormt de beste garantie voor uw verwachtingen en verloop van uw opdracht.

Wilt u er zeker van zijn dat de locatie op uw gewenste datum beschikbaar is dan willen wij u adviseren tijdig te reserveren. Het team van Grandcafé Eemland staat voor informatie dagelijks klaar en u kont ons per e-mail of telefonisch bereiken, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.

Er is alle keuze voor een gezellige lunch, brunch of high tea, tot verrukkelijk dineren in warme grandcafé sfeer. Ruimte, aankleding en licht vormen een aantrekkelijk geheel.