LUNCH, DINER en KINDERKAART

Bekijk het menu hieronder

Gastronomie Grandcafé Eemland

De chef-kok met zijn team verzorgd op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw hapjes en diner. Het team laat zich ondermeer inspireren door de seizoenen met hun specifieke kenmerken, resulterend in een wisselende kaart met grote variatie aan verfijnde gerechten.

De wijn, bier en cocktailkaart biedt een ruime keuze aan voortreffelijke combinaties en smaaksensaties. Dineren kunt u ‘a la carte’ in ons Grandcafé maar uiteraard ook in groepsverband, op basis van in overleg samengestelde arrangementen.

Zorgvuldige voorbereiding

Belangrijke gebeurtenissen als partijen, huwelijksfeesten, vergaderingen en dergelijke vergen een zorgvuldige voorbereiding. Wij laten bij Grandcafé Boutique Hotel Eemland niets aan het toeval over.

U bent van harte welkom om in een persoonlijk gesprek vooraf de accommodatie te bekijken en alle wensen tot in detail door te spreken. Het vormt de beste garantie voor uw verwachtingen en verloop van uw opdracht.

Wilt u er zeker van zijn dat de locatie op uw gewenste datum beschikbaar is dan willen wij uw adviseren tijdig te reserveren. Het team van Grandcafé Boutique Hotel Eemland staat voor informatie dagelijks klaar en u kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.

Er is alle keuze voor een gezellige lunch , brunch of high tea tot verrukkelijk dineren in warme Grandcafé sfeer, waar ruimte, aankleding en licht een aantrekkelijk geheel vormen.

Reserveer een tafel