Seizoensafsluiter - Aspergespecial

Zondag 2 juni

Welkom bij Grandcafe Eemland, waar we je graag uitnodigen voor onze speciale seizoensafsluiter - de Aspergespecial! Geniet van een heerlijk samenzijn met je gezin terwijl je geniet van deze smakelijke en gezonde delicatesse.

Asperge avond bij Eemland

Onze chef gaat aan de slag om je van een heerlijke asperge avond te voorzien. Van een heerlijke aspergesoep tot smaakvolle hoofdgerechten met malse asperges, we bieden een menu dat zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal verrassen.

Prijs per persoon: € 57,50 

Ontdek ons verleidelijk asperge menu:

  • Begin met een zijdezachte mousse van asperge, verrijkt met knapperige chips van Parma ham en een vleugje luxe truffelolie.
  • Volg met een frisse salade van asperge en lamsoren, op smaak gebracht met kruidenolie en vergezeld door fijn gerookte zalm.
  • Laat je verwennen door een klassiek soepje van asperge; puur en eenvoudig genieten.
  • Het hoofdgerecht bestaat uit kalfssucade met gegrilde asperges, doperwten en tuinbonen, geserveerd met een rijke morieljejus.
  • Sluit af met een luchtige witte chocolademousse met aardbeien, verfijnd met muntsiroop en verfrissend citroensorbet.

Gezelligheid en sfeer

Bij Grandcafe Eemland willen we niet alleen dat je van onze heerlijke maaltijden geniet, maar ook van de gezelligheid en sfeer in ons restaurant. Ons vriendelijke personeel heet je van harte welkom en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.