Valentijn vier je in het Gooi bij Eemland in Eemnes

Geniet van een romantische avond met een fantastisch to-share menu

Beeld je eens in: een romantische avond, omringd door sfeervolle verlichting en zachte muziek, terwijl je geniet van een heerlijk diner. Dit is precies wat je kunt verwachten als je Valentijn komt vieren bij Eemland in Eemnes. Onze chef heeft speciaal voor deze gelegenheid een fantastisch to-share menu samengesteld, zodat jij en je geliefde samen kunnen genieten van culinaire verwennerij. Laat je verrassen door de unieke smaakcombinaties en de liefdevolle ambiance die we creëren.

Een heerlijk to-share menu

Ons Valentijnsdagmenu is ontworpen om jou en je partner de mogelijkheid te bieden om samen te genieten van diverse gerechten. Het to-share menu bestaat uit drie gangen en is speciaal samengesteld met oog voor liefde en passie.

We willen dat jullie deze avond samen bijzonder maken en daarom zorgen we ervoor dat elk gerecht even smaakvol en speciaal is als de liefde die jullie delen.

  • Prijs per persoon: € 47,50

Voor de dames: een beetje extra aandacht

Bij Eemland houden we ervan om onze gasten in de watten te leggen. Speciaal voor de dames hebben we altijd iets extras in petto. Tijdens Valentijn willen we de vrouwen nog meer in het zonnetje zetten en daarom kunnen zij bij ons rekenen op een speciale verrassing. Laat je verwennen en geniet van een avond vol liefde en zorgzaamheid.

Drie redenen waarom Valentijn vieren bij Eemland een goed idee is

  • Culinair avontuur: Ons to-share menu neemt je mee op een culinair avontuur vol liefde en passie. Elk gerecht is met aandacht bereid en biedt een unieke smaakbeleving. Laat je verrassen en verwennen!

  • Romantische ambiance: Bij Eemland staat romantiek centraal. De sfeervolle verlichting en de zachte muziek brengen jullie in de juiste stemming voor een onvergetelijke avond. Laat de liefde in de lucht hangen!

  • Speciale verrassing voor dames: Bij ons gaat de aandacht uit naar de dames. Speciaal tijdens Valentijn willen we ze extra in het zonnetje zetten. Laat je verwennen met een speciale verrassing en voel je geliefd en gewaardeerd.