de spareribs van grandcafe Eemland uit Eemnes zijn geweldig
Blogs
Nick van Teeffelen
Blogs
10/09/2023
2

Spareribs met lente ui en twee soorten saus

10/09/2023
2

Bij Grandcafé Eemland staat dit heerlijke diner gerecht op de menukaart: spareribs met lente ui en twee soorten saus. En geloof me, het is fantastisch! De combinatie van dit gerecht is een absolute aanrader.

Een smaakexplosie op je bord

De spareribs worden langzaam gegaard, zodat het vlees heerlijk mals wordt en van het bot afvalt. Het geheim zit hem in de marinade en de bereidingswijze. Bij Grandcafé Eemland weten ze precies hoe ze de spareribs moeten bereiden om de optimale smaak te krijgen. De toevoeging van lente ui geeft een frisse en pittige twist aan het gerecht.

Twee verrukkelijke sauzen

Bij de spareribs serveert Grandcafé Eemland niet één, maar twee verschillende sauzen. De bekende knoflook- en cocktailsaus. Vers gemaakt door onze chef Wesley


Een feest voor je smaakpapillen

Geniet van de spareribs met een frisse salade en knapperige frietjes. De combinatie van de malse spareribs, de pittige lente ui en verse sauzen van onze chef zorgt voor een verrukkelijke smaakbeleving. Je smaakpapillen worden absoluut verwend bij het nuttigen van dit gerecht.

Dus, als je op zoek bent naar een diner gerecht dat je smaakpapillen doet juichen, dan moet je absoluut de spareribs met lente ui en twee soorten saus bij Grandcafé Eemland proberen. Deze smaakvolle combinatie zal je zeker niet teleurstellen!


Reacties